Hieronder staat een video theorie examen waarin je te zien krijgt hoe het CBR theorie-examen in zijn werk gaat. Bekijk waar je op moet letten in deze video. Voor verdere vragen kun je altijd contact opnemen.

Geldige legitimatiebewijs

Zorg dat je ongeveer een kwartier van tevoren aanwezig bent op het examencentrum. Neem een geldig identiteitsbewijs (geen kopie) en je reserveringsnummer mee. Het reserveringsnummer staat in de uitnodigingsbrief die je hebt ontvangen.

Bij het CBR meld je je aan bij de aanmeldzuil. Toets het reserveringsnummer in en controleer je gegevens.


Dan stop je je spullen in een locker

Houd je ID-bewijs en reserveringsnummer bij je. In de locker moet: jassen, tassen, horloges, elektronische apparatuur (ook mobieltjes) en ook metalen voorwerpen zoals je sleutels.


Even wachten

Neem plaats in de wachtruimte en wacht daar tot je aan de beurt bent. Je ziet je reserveringsnummer op de schermen verschijnen. Volg de aanwijzingen op de schermen.


Wat betekent de tekst op de schermen?

Reserveringsnummer + status ‘Aangemeld’: Je bent aangemeld voor het examen. Zodra er plaats is, word je opgeroepen. Reserveringsnummer + status ‘Spullen in locker’: Je bent bijna aan de beurt. Check of je je spullen hebt opgeborgen. Reserveringsnummer + status‘Ga naar start examen’: Je bent aan de beurt voor het examen. Meld je bij de balie ‘Start Theorie-examen’.


Inchecken bij Start Theorie-examen

Hier controleert een medewerker je ID-bewijs en krijg je het nummer van de tafel waaraan je examen gaat doen.